MARBRES DECORATIUS, S.A.

 Crta.de Manresa s/n, Km 17

 (apart.124)

08296 CASTELLBELL I VILAR

TLF: 93 8340988 (oficina)

       629501387 (taller)

madecsa@madecsa.cat

 

MATERIALS

Ens plau informar-los que a partir del proper mes de gener 2014 ampliem el nostre catàleg de productes amb la firma reconeguda  SANTAMARGHERITA.

En el nostre apartat de tarifes trobaran els preus d’aquest tipus de Quartz.

 

També trobaran actualitzada la nova tarifa de marbres i granits tant de taula com d' elaborat que entrarà en vigor el 15 de febrer 2015.

 

Aquest any 2017 em ampliat una mica mes la nostra extensa varietat de material com la firma QUARTZNATURE un producte amb una extensa gama de colors.

 

Hem incorporat aquest any 2018 una nova secció.Ens referim al tema de les làpides tant de sorrejat com de làser(mètode innovador i molt atractiu).Vegeu una mostra en la secció de productes.

Un altre producte novedós que comercialitzem aquest any 2018 es el STONEGLASS,un material que es produeix mitjançant el procediment de disolució i cristalització de partícules de sílice similar a las condicions que té el granit natural.

Per mes informació sobre aquest material entreu a la www.stoneglass.it.

 

Acabarem l'any 2018 incorporant un nou material per encimeres.Ens referim a la reconeguda firma TAU ceràmica (ASCALE), en el qual serem els nous distribuïdors de Catalunya i Andorra.

Per saber mes d'aquest producte entreu a la www.ascale.es.